Zrínyi Miklós Általános Iskola - Nagykanizsa

Képtár 2015/2016 galéria

Tanévzáró ünnepségünket és a nyolcadik osztályosok ballagását június 16-án tartottuk. Sor került az igazgatói dicséretek és a Kiváló Zrínyis Diák kitüntetések átadására. A Zrínyi Iskoláért kitüntető címet ebben a tanévben Kozári Józsefné tanárnő vehette át. Tanévzáró, ballagás
Tanévzáró ünnepségünket és a nyolcadik osztályosok ballagását június 16-án tartottuk. Sor került az igazgatói dicséretek és a Kiváló Zrínyis Diák kitüntetések átadására. A Zrínyi Iskoláért kitüntető címet ebben a tanévben Kozári Józsefné tanárnő vehette át.


Elkészült a műfüves pálya a Ságvári kertben! A gyerekek örömmel vették birtokukba. A 3.b osztályos fiúk, majd a lányok összecsapásait lelkes szurkolók biztatása kísérte.
Műfüves pálya
Elkészült a műfüves pálya a Ságvári kertben! A gyerekek örömmel vették birtokukba. A 3.b osztályos fiúk, majd a lányok összecsapásait lelkes szurkolók biztatása kísérte.


Milyen lehetett Kanizsa vára címmel rajz- és makettpályázatot hirdettünk, melyre alsó tagozatos tanulók munkái érkeztek be. A pályamunkákat Kunics Zsuzsa történész és Kozári Józsefné rajztanárnő zsűrizte. Az eredmények megtekinthetők az Milyen lehetett Kanizsa vára?
Milyen lehetett Kanizsa vára címmel rajz- és makettpályázatot hirdettünk, melyre alsó tagozatos tanulók munkái érkeztek be. A pályamunkákat Kunics Zsuzsa történész és Kozári Józsefné rajztanárnő zsűrizte. Az eredmények megtekinthetők az "Rajzpályázatok eredményei" menüpontban. A díjakat Vörös András, a Szülői Munkaközösség elnöke adta át.


Az alsó tagozatosok június 14-én sportnapot tartottak a Ságvári kertben. A gyerekek sokféle sportolási lehetőség közül választhattak.Alsós sportnap
Az alsó tagozatosok június 14-én sportnapot tartottak a Ságvári kertben. A gyerekek sokféle sportolási lehetőség közül választhattak.


Június 13-án a felső tagozatosok sportnapján a Ságvári kertben és a tornateremben többek között sorverseny, váltófutás, kötélhúzás, célbadobás, futball- és kosárlabda meccsek, tanár-diák mérkőzések voltak. Felsős sportnap
Június 13-án a felső tagozatosok sportnapján a Ságvári kertben és a tornateremben többek között sorverseny, váltófutás, kötélhúzás, célbadobás, futball- és kosárlabda meccsek, tanár-diák mérkőzések voltak.


Június 13-án az alsó tagozatosok az udvaron kézműveskedtek: gyöngykarkötőket, papírvirágokat és hűtőmágneseket készítettek a tanítónők segítségével. A Ságvári kertben kipróbálhatták az íjászatot és a vívás játékos formáját is. Délután az aulában rajzversenyen vettek részt a jelentkezők. A nagyméretű rajzlapra készült alkotások címe Alsós gyereknap
Június 13-án az alsó tagozatosok az udvaron kézműveskedtek: gyöngykarkötőket, papírvirágokat és hűtőmágneseket készítettek a tanítónők segítségével. A Ságvári kertben kipróbálhatták az íjászatot és a vívás játékos formáját is. Délután az aulában rajzversenyen vettek részt a jelentkezők. A nagyméretű rajzlapra készült alkotások címe "A bohóc" volt.


Összesen: 67 tétel, megjelenítve: 1-6

Weboldal: Renux System