Zrínyi Miklós Általános Iskola - Nagykanizsa

KEOP 6.2.0/A/11-2011-0018

Közreműködő szervezet:
Nemzeti Környezetvédelmi és Energia Központ Nonprofit Kft. (www.nkek.hu)

A Zrínyi Miklós – Bolyai János Általános Iskola, a KEOP – 6.2.0 / A / 09-11 kódszámú „A hivatásforgalmú kerékpáros közlekedés infrastrukturális feltételeinek javítása” című projektjének keretében egy 32 férőhelyes, 32 m2 alapterületű, lopásvédettséggel felszerelt kerékpártároló megépítésére került sor a székhelyintézmény területén (Nagykanizsa, Zrínyi Miklós út 38.), ezen kívül 21, a biztonsági előírásoknak megfelelően felszerelt kerékpárt is vásároltunk.

       

    A kerékpárral az iskolába érkezők részére öltözők és zuhanyzók is kialakításra kerültek. Az elkészült létesítmény átadására 2012. április 27-én 9 órakor került sor a „Kerékpáros nap” keretében, amelynek során a résztvevő gyerekek és felnőttek környezet tudatossággal kapcsolatos előadásokon és interaktív foglalkozásokon vehettek részt.

A rendezvényt kerékpáros felvonulás követte. A Kerékpáros napon készült fényképek megtekinthetők Galériánkban.

   A projekt keretében a tanulók részére rajz- és fotópályázat és prezentáció készítési pályázat is kiírásra került. A díjkiosztón sok értékes ajándék került kiosztásra. A díjkiosztón és az elkészült pályaművekből rendezett kiállításon készült fényképek megtekinthetők Galériánkban.

Utolsó módosítás: 2012-12-07 11:44:09


Weboldal: Renux System