Zrínyi Miklós Általános Iskola - Nagykanizsa

Vizlendvai Áron

 

Vizlendvai Áron a 2013/2014-es tanévig, 4. osztályos koráig volt iskolánk tanulója. A kiemelkedően tehetséges fiú több színházi előadásban is szerepelt és főszerepeket is játszott. Nagyon örülünk Áron sikerének, és büszkék vagyunk rá, hogy iskolánk falai között tanult!

Figyelemmel kísérjük pályáját, időrendi sorrendben a legfrissebb élményünktől visszafelé haladva a következő előadásokon vettünk részt:

József és a színes szélesvásznú álomkabát

2019. február 28-án tantestületünk a Madách Színházban megtekintette a József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicalt, amelyben Vizlendvai Áron is szerepelt.  Áron ebben az előadásban is nagyszerű teljesítményt nyújtott. Ismét egy felejthetetlen élménnyel lettünk gazdagabbak.

Légy jó mindhalálig

Áron a József Attila Színház Légy jó mindhalálig darabjában a főszereplőt, Nyilas Misit alakította. Tantestületünk ebben az emlékezetes, felemelő előadásban is látta Áron kiváló szereplését.

A Billy Elliot címszerepében

A Magyar Állami Operaházban és az Erkel Színházban Budapesten játsszák  nagy sikerrel Lee Hall és a Grammy-díjas Elton John darabját, a Billy Elliotot.  A címszerep rendkívüli nehézségű, mivel  a gyerekszereplőtől azonos prózai, énekesi és táncosi tehetséget egyaránt kíván. Jó táncos gyerekeket kerestek, akik énekórákon és színképzésen vettek részt. 2016. október 14-én tantestületünk színházlátogatáson vett részt. Ennek az előadásnak Vizlendvai Áron volt a főszereplője.

Csodás élmény volt a tanítványt viszontlátni kollégáinknak, akik verselni, táncolni és szavalni tanították.

 

 

 

Utolsó módosítás: 2019-04-16 19:35:50


Weboldal: Renux System