Zrínyi Miklós Általános Iskola - Nagykanizsa

Képtár 2012/2013 galéria

Április 26-án a nagykanizsai Város Napja rendezvénysorozaton iskolánk is bemutatkozott:  a negyedik osztályos lányok hangulatos élőképben elevenítették fel a mosás-vasalás hagyományait, a színpadon énekelt Molnár Bernadett Bianka, felléptek tánccsoportjaink és a Zumbások. Kézműves programba is bekapcsolódtunk a múzeum udvarán.Város Napja
Április 26-án a nagykanizsai Város Napja rendezvénysorozaton iskolánk is bemutatkozott: a negyedik osztályos lányok hangulatos élőképben elevenítették fel a mosás-vasalás hagyományait, a színpadon énekelt Molnár Bernadett Bianka, felléptek tánccsoportjaink és a Zumbások. Kézműves programba is bekapcsolódtunk a múzeum udvarán.


Idén 22. alkalommal rendeztük meg iskolánkban a tanulmányi versenyt.
Az előző évekhez hasonlóan olvasás, matematika, nyelvtan- helyesírás, környezetismeret és angol, német tantárgyakból mérhették össze tudásukat a gyerekek. 
Az ünnepélyes díjkiosztóra április 25-én került sor.Alsó tagozatos területi tanulmányi verseny
Idén 22. alkalommal rendeztük meg iskolánkban a tanulmányi versenyt. Az előző évekhez hasonlóan olvasás, matematika, nyelvtan- helyesírás, környezetismeret és angol, német tantárgyakból mérhették össze tudásukat a gyerekek. Az ünnepélyes díjkiosztóra április 25-én került sor.


Iskolai mesemondó versenyünket április 24-én rendeztük az iskolai könyvtárban. A városi versenyre évfolyamonként az első két helyezett tanuló jutott tovább.Mesemondó verseny
Iskolai mesemondó versenyünket április 24-én rendeztük az iskolai könyvtárban. A városi versenyre évfolyamonként az első két helyezett tanuló jutott tovább.


A Föld napja alkalmából április 22-én ötödik osztályos tanulóink öt facsemetét ültettek el a kanizsai uszoda strandjának területén.Faültetés
A Föld napja alkalmából április 22-én ötödik osztályos tanulóink öt facsemetét ültettek el a kanizsai uszoda strandjának területén.


Április 12-én iskolai Ki mit tud
Április 12-én iskolai "Ki mit tud" bemutató zajlott az iskolában. Akrobatikus- és moderntánc valamint ének kategóriában mutatták be tehetségüket a diákok.


Március 25-én nagycsoportos óvodások ültek az iskolapadokba. A leendő első osztályos tanítók játékos óráin a gyerekek ízelítőt kaptak az iskolai életből.Óvodások látogatása
Március 25-én nagycsoportos óvodások ültek az iskolapadokba. A leendő első osztályos tanítók játékos óráin a gyerekek ízelítőt kaptak az iskolai életből.


Összesen: 51 tétel, megjelenítve: 7-12

Weboldal: Renux System