Zrínyi Miklós Általános Iskola - Nagykanizsa

Képtár 2018/2019 galéria

Március 11-én a 3. osztályosok részére irodalmi vetélkedőt tartottunk az iskolai könyvtárban. A vetélkedőre - amelyen 5 négyfős csapat vett részt - Tersánszky Józsi Jenő Misi mókus kalandjai című meseregényének elolvasásával készültek fel a tanulók. Misi mókus vetélkedő
Március 11-én a 3. osztályosok részére irodalmi vetélkedőt tartottunk az iskolai könyvtárban. A vetélkedőre - amelyen 5 négyfős csapat vett részt - Tersánszky Józsi Jenő Misi mókus kalandjai című meseregényének elolvasásával készültek fel a tanulók.


Március 7-én rendeztük iskolai prózamondó versenyünket, amelyen alsó tagozatosok vettek részt. Az arany minősítést elért tanulók továbbjutottak a zalakarosi Móra iskola prózamondó versenyére. Prózamondó verseny
Március 7-én rendeztük iskolai prózamondó versenyünket, amelyen alsó tagozatosok vettek részt. Az arany minősítést elért tanulók továbbjutottak a zalakarosi Móra iskola prózamondó versenyére.


Az Ady-emlékév tiszteletére Ady Endre életét és munkásságát bemutató kiállítás nyílt az aulában. A 8. osztályosok rendhagyó irodalomórán tekintették meg a kiállítást a szervező, Benkőné Bánáti Bernadette tanárnő vezetésével.Ady-emlékév: kiállítás és rendhagyó irodalomóra
Az Ady-emlékév tiszteletére Ady Endre életét és munkásságát bemutató kiállítás nyílt az aulában. A 8. osztályosok rendhagyó irodalomórán tekintették meg a kiállítást a szervező, Benkőné Bánáti Bernadette tanárnő vezetésével.


A felső tagozatosok farsangi bálját február 15-én a Honvéd Kaszinó tükörtermében tartottuk, ahol fotósarok, fánkevő verseny, táncverseny és Drink-pong játék fokozta a jó hangulatot. 
A zenét DJ-k szolgáltatták, akik teljesítették a tanulók zenei kívánságait is. A tanulók szavazatai alapján Kovács Kinga (8.a) lett a bálkirálynő, Domján Zsigmond (8.b) pedig a bálkirály.
A mulatságot tombolahúzás zárta, ahol rengeteg ajándék és torta talált gazdára.
Felsős farsang
A felső tagozatosok farsangi bálját február 15-én a Honvéd Kaszinó tükörtermében tartottuk, ahol fotósarok, fánkevő verseny, táncverseny és Drink-pong játék fokozta a jó hangulatot. A zenét DJ-k szolgáltatták, akik teljesítették a tanulók zenei kívánságait is. A tanulók szavazatai alapján Kovács Kinga (8.a) lett a bálkirálynő, Domján Zsigmond (8.b) pedig a bálkirály. A mulatságot tombolahúzás zárta, ahol rengeteg ajándék és torta talált gazdára.


Ebben a tanévben február 15-én, a felső tagozatosokkal egy időben, de két helyszínen rendeztük a farsangi bált. Az alsó tagozatosok a tornateremben ünnepeltek. A jelmezes felvonuláson rengeteg ötletes jelmezt láttunk, valamint csoportos produkcióban mutatkoztak be a Szellemirtók és a Hófehérke és a hét törpe című mese összes szereplője.
A vidám rendezvényt táncverseny és tombolahúzás színesítette. A gyerekek csillámos arcfestést és tetoválást is kipróbálhattak. 
Alsós farsang
Ebben a tanévben február 15-én, a felső tagozatosokkal egy időben, de két helyszínen rendeztük a farsangi bált. Az alsó tagozatosok a tornateremben ünnepeltek. A jelmezes felvonuláson rengeteg ötletes jelmezt láttunk, valamint csoportos produkcióban mutatkoztak be a Szellemirtók és a Hófehérke és a hét törpe című mese összes szereplője. A vidám rendezvényt táncverseny és tombolahúzás színesítette. A gyerekek csillámos arcfestést és tetoválást is kipróbálhattak.


A zrínyis tanulók az elsők között fogadták az országos vándorlásra indított Edison robotokat. Az Edison futam a STEM oktatás, a robotikával, programozással való ismeretek bővítésére adott lehetőséget. A február 12-én tartott interaktív bemutatón az Edisonokat távirányítóval, tapssal, érintéssel vezérelték, fénnyel irányították, megtanították a határvonal felismerésére, a vonalkövetésre, akadályok elkerülésére. Részletesebben: Informatika menüpontunkban és az ott megjelölt facebook oldalon.Edison futam (robotika szakkör)
A zrínyis tanulók az elsők között fogadták az országos vándorlásra indított Edison robotokat. Az Edison futam a STEM oktatás, a robotikával, programozással való ismeretek bővítésére adott lehetőséget. A február 12-én tartott interaktív bemutatón az Edisonokat távirányítóval, tapssal, érintéssel vezérelték, fénnyel irányították, megtanították a határvonal felismerésére, a vonalkövetésre, akadályok elkerülésére. Részletesebben: Informatika menüpontunkban és az ott megjelölt facebook oldalon.


Első oldalElőző oldal...2345678910...Következő oldalUtolsó oldal
Összesen: 69 tétel, megjelenítve: 31-36

Weboldal: Renux System