Zrínyi Miklós Általános Iskola - Nagykanizsa

Képtár 2018/2019 galéria

Október 19-én Horváth Ádám 5.b osztályos tanuló motocross bemutatót tartott az 5.-6. osztályos tanulóknak. Ádám a hazai és nemzetközi motocross versenyeken számos kiemelkedő  eredményt ért el. A bemutatón nagyon sok érdekességet megtudtunk erről a különleges sportról.Horváth Ádám motocross bemutató
Október 19-én Horváth Ádám 5.b osztályos tanuló motocross bemutatót tartott az 5.-6. osztályos tanulóknak. Ádám a hazai és nemzetközi motocross versenyeken számos kiemelkedő eredményt ért el. A bemutatón nagyon sok érdekességet megtudtunk erről a különleges sportról.


Az 1956-os forradalom eseményeit elevenítette fel a 8. osztályosok ünnepi műsora, melyet a 4. osztályos és a felső tagozatos tanulók október 19-én tekintettek meg az iskola tornatermében.Megemlékezés 1956-ról
Az 1956-os forradalom eseményeit elevenítette fel a 8. osztályosok ünnepi műsora, melyet a 4. osztályos és a felső tagozatos tanulók október 19-én tekintettek meg az iskola tornatermében.


Október 10-én a 6.c osztályosok drámapedagógus vezetésével módszertani érzékenyítő drámajátékos foglalkozáson vettek részt. A VOKE EFOP-3.3.2-16-2016-00017 pályázat keretében zajló foglalkozássorozat célja, hogy a gyerekek nyitottá váljanak egymás felé, ismerjék fel a sztereotípiákat és előítéleteket, és ezeket képesek legyenek kezelni is a mindennapi helyzetekben.EFOP VOKE 3.3.2-16 Érzékenyítő foglalkozás I-II.
Október 10-én a 6.c osztályosok drámapedagógus vezetésével módszertani érzékenyítő drámajátékos foglalkozáson vettek részt. A VOKE EFOP-3.3.2-16-2016-00017 pályázat keretében zajló foglalkozássorozat célja, hogy a gyerekek nyitottá váljanak egymás felé, ismerjék fel a sztereotípiákat és előítéleteket, és ezeket képesek legyenek kezelni is a mindennapi helyzetekben.


Az állatok világnapját tematikus hét keretében ünnepeltük. Az aulában kiállítás nyílt a gyerekek munkáiból és kedvenc plüssállataiból. Az alkotások nagyon sokféle technikával mutatják be a témakört: rajzok és festmények, gesztenye- és gyurmafigurák, könyvsünök készültek erre az alkalomra. A kiállítás megnyitóján, október 9-én az alsós osztályok egy-egy állatos dalt is elénekeltek.Mondd, szereted az állatokat?
Az állatok világnapját tematikus hét keretében ünnepeltük. Az aulában kiállítás nyílt a gyerekek munkáiból és kedvenc plüssállataiból. Az alkotások nagyon sokféle technikával mutatják be a témakört: rajzok és festmények, gesztenye- és gyurmafigurák, könyvsünök készültek erre az alkalomra. A kiállítás megnyitóján, október 9-én az alsós osztályok egy-egy állatos dalt is elénekeltek.


Az aradi vértanúkra emlékeztünk október 5-én a hatodik osztályosok műsorával. Az ünnepi műsor után a tanulók megkoszorúzták az aulában található aradi emlékművet.Megemlékezés az aradi vértanúkról
Az aradi vértanúkra emlékeztünk október 5-én a hatodik osztályosok műsorával. Az ünnepi műsor után a tanulók megkoszorúzták az aulában található aradi emlékművet.


Október 1-jén Budapesten az Erkel Színházban csodás ünnepség keretében átvehettük a Boldog Iskola címet. Boldog iskola cím átvétele
Október 1-jén Budapesten az Erkel Színházban csodás ünnepség keretében átvehettük a Boldog Iskola címet.


Összesen: 69 tétel, megjelenítve: 61-66

Weboldal: Renux System