Zrínyi Miklós Általános Iskola - Nagykanizsa

Képtár 2018/2019 galéria

Június 11-én sport- és egészségnapunk rendőrkutyás bemutatóval kezdődött. A nap folyamán a gyerekek prevenciós, rendőrségi, egészségvédelmi, felvilágosító előadásokon vettek részt. A Ságvári kertben a táncosok tartottak bemutatót, miközben a gyerekek akadálypályán tehették próbára ügyességüket. Egészséges finomságokat is kóstolhattunk, a tornaszobákban pedig színes virágok készültek papírból és drótból. A tornateremben véradás zajlott.Sport- és egészségnap
Június 11-én sport- és egészségnapunk rendőrkutyás bemutatóval kezdődött. A nap folyamán a gyerekek prevenciós, rendőrségi, egészségvédelmi, felvilágosító előadásokon vettek részt. A Ságvári kertben a táncosok tartottak bemutatót, miközben a gyerekek akadálypályán tehették próbára ügyességüket. Egészséges finomságokat is kóstolhattunk, a tornaszobákban pedig színes virágok készültek papírból és drótból. A tornateremben véradás zajlott.


A felső tagozatos tanulók alkotásaiból nyílt kiállítás a földszinti aulában.Felsős tanulók művészeti kiállítása
A felső tagozatos tanulók alkotásaiból nyílt kiállítás a földszinti aulában.


Május 27-én két indiai diák jött el iskolánkba: Arnav Sharma és Anshika Rathore az AFS Nemzetközi Csereprogram Alapítvány jóvoltából érkeztek Magyarországra. A diákok angol nyelven mutatták be Indiát több tanulócsoportunknak. A magyar gyerekek nagyon kíváncsiak voltak, vendégeink rengeteg kérdésükre válaszoltak.Indiai vendégek iskolánkban
Május 27-én két indiai diák jött el iskolánkba: Arnav Sharma és Anshika Rathore az AFS Nemzetközi Csereprogram Alapítvány jóvoltából érkeztek Magyarországra. A diákok angol nyelven mutatták be Indiát több tanulócsoportunknak. A magyar gyerekek nagyon kíváncsiak voltak, vendégeink rengeteg kérdésükre válaszoltak.


Az alsó tagozatosok és az 5. osztályosok május 23-án Pap Rita gyermekműsorán vettek részt a tornateremben. Az énekesnő bevonta a gyerekeket is, a vidám Pap Rita műsora
Az alsó tagozatosok és az 5. osztályosok május 23-án Pap Rita gyermekműsorán vettek részt a tornateremben. Az énekesnő bevonta a gyerekeket is, a vidám "suli buli" egy hatalmas vonatozással ért véget.


10. alkalommal került sor a Puconci (Szlovénia) és a Leibnitzi Neue Mittelschule 2 (Ausztria) partneriskoláinkkal folytatott nemzetközi labdarúgó bajnokságra. A focikupa május 16-án került megrendezésre Leibnitzben. Iskolánk U15-ös csapata 1. helyezést ért el, az U13-as csapat és a lányok csapata egyaránt 2. lett a megmérettetésen.Nemzetközi focikupa Leibnitzben
10. alkalommal került sor a Puconci (Szlovénia) és a Leibnitzi Neue Mittelschule 2 (Ausztria) partneriskoláinkkal folytatott nemzetközi labdarúgó bajnokságra. A focikupa május 16-án került megrendezésre Leibnitzben. Iskolánk U15-ös csapata 1. helyezést ért el, az U13-as csapat és a lányok csapata egyaránt 2. lett a megmérettetésen.


A 3. és a 4. osztályos tanulók május 16-án bemutató órán ismerkedtek meg a gyerekek számára fejlesztett, programozás alapjait, a kódolást tanító Scottie Go nevű játékkal.  A Scottie Go a társasjáték, a puzzle és az applikáció kombinációja, amelynek feladatait nagy izgalommal, egyre ügyesebben oldották meg a gyerekek.Scottie Go!
A 3. és a 4. osztályos tanulók május 16-án bemutató órán ismerkedtek meg a gyerekek számára fejlesztett, programozás alapjait, a kódolást tanító Scottie Go nevű játékkal. A Scottie Go a társasjáték, a puzzle és az applikáció kombinációja, amelynek feladatait nagy izgalommal, egyre ügyesebben oldották meg a gyerekek.


Összesen: 67 tétel, megjelenítve: 1-6

Weboldal: Renux System