Zrínyi Miklós Általános Iskola - Nagykanizsa

Képtár 2018/2019 galéria

Az Ady-emlékév tiszteletére Ady Endre életét és munkásságát bemutató kiállítás nyílt az aulában. A 8. osztályosok rendhagyó irodalomórán tekintették meg a kiállítást a szervező, Benkőné Bánáti Bernadette tanárnő vezetésével.Ady-emlékév: kiállítás és rendhagyó irodalomóra
Az Ady-emlékév tiszteletére Ady Endre életét és munkásságát bemutató kiállítás nyílt az aulában. A 8. osztályosok rendhagyó irodalomórán tekintették meg a kiállítást a szervező, Benkőné Bánáti Bernadette tanárnő vezetésével.


A felső tagozatosok farsangi bálját február 15-én a Honvéd Kaszinó tükörtermében tartottuk, ahol fotósarok, fánkevő verseny, táncverseny és Drink-pong játék fokozta a jó hangulatot. 
A zenét DJ-k szolgáltatták, akik teljesítették a tanulók zenei kívánságait is. A tanulók szavazatai alapján Kovács Kinga (8.a) lett a bálkirálynő, Domján Zsigmond (8.b) pedig a bálkirály.
A mulatságot tombolahúzás zárta, ahol rengeteg ajándék és torta talált gazdára.
Felsős farsang
A felső tagozatosok farsangi bálját február 15-én a Honvéd Kaszinó tükörtermében tartottuk, ahol fotósarok, fánkevő verseny, táncverseny és Drink-pong játék fokozta a jó hangulatot. A zenét DJ-k szolgáltatták, akik teljesítették a tanulók zenei kívánságait is. A tanulók szavazatai alapján Kovács Kinga (8.a) lett a bálkirálynő, Domján Zsigmond (8.b) pedig a bálkirály. A mulatságot tombolahúzás zárta, ahol rengeteg ajándék és torta talált gazdára.


Ebben a tanévben február 15-én, a felső tagozatosokkal egy időben, de két helyszínen rendeztük a farsangi bált. Az alsó tagozatosok a tornateremben ünnepeltek. A jelmezes felvonuláson rengeteg ötletes jelmezt láttunk, valamint csoportos produkcióban mutatkoztak be a Szellemirtók és a Hófehérke és a hét törpe című mese összes szereplője.
A vidám rendezvényt táncverseny és tombolahúzás színesítette. A gyerekek csillámos arcfestést és tetoválást is kipróbálhattak. 
Alsós farsang
Ebben a tanévben február 15-én, a felső tagozatosokkal egy időben, de két helyszínen rendeztük a farsangi bált. Az alsó tagozatosok a tornateremben ünnepeltek. A jelmezes felvonuláson rengeteg ötletes jelmezt láttunk, valamint csoportos produkcióban mutatkoztak be a Szellemirtók és a Hófehérke és a hét törpe című mese összes szereplője. A vidám rendezvényt táncverseny és tombolahúzás színesítette. A gyerekek csillámos arcfestést és tetoválást is kipróbálhattak.


A zrínyis tanulók az elsők között fogadták az országos vándorlásra indított Edison robotokat. Az Edison futam a STEM oktatás, a robotikával, programozással való ismeretek bővítésére adott lehetőséget. A február 12-én tartott interaktív bemutatón az Edisonokat távirányítóval, tapssal, érintéssel vezérelték, fénnyel irányították, megtanították a határvonal felismerésére, a vonalkövetésre, akadályok elkerülésére. Részletesebben: Informatika menüpontunkban és az ott megjelölt facebook oldalon.Edison futam (robotika szakkör)
A zrínyis tanulók az elsők között fogadták az országos vándorlásra indított Edison robotokat. Az Edison futam a STEM oktatás, a robotikával, programozással való ismeretek bővítésére adott lehetőséget. A február 12-én tartott interaktív bemutatón az Edisonokat távirányítóval, tapssal, érintéssel vezérelték, fénnyel irányították, megtanították a határvonal felismerésére, a vonalkövetésre, akadályok elkerülésére. Részletesebben: Informatika menüpontunkban és az ott megjelölt facebook oldalon.


Január 25-én a leendő iskolásokat és szüleiket vártuk iskolánkba, egy játékos sportdélutánra. Vendégeink megismerkedhettek az iskolával, ízelítőt kaptak moderntánc csoportjaink munkájából, a gyerekek egy bemelegítő szoborjáték után sorversenyen mérték össze ügyességüket és kipróbálták sportszereinket, köztük az AirTrack eszközöket.Játékos sportdélután óvodásoknak
Január 25-én a leendő iskolásokat és szüleiket vártuk iskolánkba, egy játékos sportdélutánra. Vendégeink megismerkedhettek az iskolával, ízelítőt kaptak moderntánc csoportjaink munkájából, a gyerekek egy bemelegítő szoborjáték után sorversenyen mérték össze ügyességüket és kipróbálták sportszereinket, köztük az AirTrack eszközöket.


Január 21-től látható az emeleti aulában, a táncterem mellett a felsős tanulók munkáiból nyílt félévi művészeti kiállítás.Felsős művészeti kiállítás
Január 21-től látható az emeleti aulában, a táncterem mellett a felsős tanulók munkáiból nyílt félévi művészeti kiállítás.


Első oldalElőző oldal...2345678910...Következő oldalUtolsó oldal
Összesen: 67 tétel, megjelenítve: 31-36

Weboldal: Renux System