Zrínyi Miklós Általános Iskola - Nagykanizsa

Képtár 2017/2018 galéria

2. osztályos tanulóink először találkoztak az élményalapú tanulást támogató kis eszközzel. Kreatívan használták a micro:bit programozását szolgáló online felületet. Kis programokat írtak, amelynek megfelelően különféle alakzatokban villogtak a kis LED-ek. További részletek honlapunkon az Informatika menüpontban olvashatók.Találkozás a MICRO-BIT-tel 2. osztályban
2. osztályos tanulóink először találkoztak az élményalapú tanulást támogató kis eszközzel. Kreatívan használták a micro:bit programozását szolgáló online felületet. Kis programokat írtak, amelynek megfelelően különféle alakzatokban villogtak a kis LED-ek. További részletek honlapunkon az Informatika menüpontban olvashatók.


Ezek a varázslatos gyurmaszobrok a 2.a osztályban készültek, rajz órán.Elvarázsolt gyurmafigurák a 2.a-ban
Ezek a varázslatos gyurmaszobrok a 2.a osztályban készültek, rajz órán.


Február 23-án az 5.a és az 5.b osztályban tartott érzékenyítő foglalkozáson a látássérültek világát nagyon sokoldalúan mutatta be vendégünk, Orsós Henrik. Beszélt a helyes kommunikációról, a segítségnyújtás megfelelő módjáról, és bemutatott olyan eszközöket, amelyek a látássérültek mindennapi életét segítik. A tanulók kipróbálhatták, milyen érzés úgy tájékozódni, ha nem látnak. Vendégünk zenélt is a gyerekeknek, és válaszolt kérdéseikre.Érzékenyítő foglalkozás
Február 23-án az 5.a és az 5.b osztályban tartott érzékenyítő foglalkozáson a látássérültek világát nagyon sokoldalúan mutatta be vendégünk, Orsós Henrik. Beszélt a helyes kommunikációról, a segítségnyújtás megfelelő módjáról, és bemutatott olyan eszközöket, amelyek a látássérültek mindennapi életét segítik. A tanulók kipróbálhatták, milyen érzés úgy tájékozódni, ha nem látnak. Vendégünk zenélt is a gyerekeknek, és válaszolt kérdéseikre.


Az 5.c osztályosok nagyon örültek a hóesésnek. A fényképek a Ságvári kertben készültek.Esik a hó!
Az 5.c osztályosok nagyon örültek a hóesésnek. A fényképek a Ságvári kertben készültek.


A felső tagozatosok farsangi bálját február 16-án tartottuk. A bált az Eraklin Táncklub táncosai nyitották meg, majd DISCO, limbóverseny és tombolahúzás következett. Ebben az évben is választottunk bálkirálynőt és bálkirályt, az előbbi címet Lukács Anna (8.a), az utóbbit Balogh Áron (8.a) nyerte el. Felsős farsang
A felső tagozatosok farsangi bálját február 16-án tartottuk. A bált az Eraklin Táncklub táncosai nyitották meg, majd DISCO, limbóverseny és tombolahúzás következett. Ebben az évben is választottunk bálkirálynőt és bálkirályt, az előbbi címet Lukács Anna (8.a), az utóbbit Balogh Áron (8.a) nyerte el.


Játékos kódolás az NSZJT és az ELTE T@T labor támogatásával. Hamarosan iskolánkba érkezik Bori: a 10 db BBC micro:bit csomag. A tanulók addig  is ismerkednek a micro:bit webes programozói felületével informatika órán.Borira várva :)
Játékos kódolás az NSZJT és az ELTE T@T labor támogatásával. Hamarosan iskolánkba érkezik Bori: a 10 db BBC micro:bit csomag. A tanulók addig is ismerkednek a micro:bit webes programozói felületével informatika órán.


Összesen: 89 tétel, megjelenítve: 43-48

Weboldal: Renux System