Zrínyi Miklós Általános Iskola - Nagykanizsa

Képtár 2017/2018 galéria

December 6-án sok élményben volt része az  1.b osztályos gyerekeknek. Levél érkezett az osztály számára az iskolába a lappföldi Mikulástól. Az igazgatóhelyettes néni olvasta fel a levél tartalmát. Később személyesen is találkoztak a gyerekek a Mikulás bácsival, aki szép verset, beszédet is mondott. Végül az ajándékosztás sem maradt el.
Mikulás az 1.b-ben
December 6-án sok élményben volt része az 1.b osztályos gyerekeknek. Levél érkezett az osztály számára az iskolába a lappföldi Mikulástól. Az igazgatóhelyettes néni olvasta fel a levél tartalmát. Később személyesen is találkoztak a gyerekek a Mikulás bácsival, aki szép verset, beszédet is mondott. Végül az ajándékosztás sem maradt el.


December 6-án a Mikulás és a krampuszok meglátogatták az alsós tagozatos tanulóinkat.Itt járt a Mikulás!
December 6-án a Mikulás és a krampuszok meglátogatták az alsós tagozatos tanulóinkat.


December 4-én Mikulásváró foglalkozásunkon a 4.b osztályosok műsorát követően a hozzánk látogató óvodások kézműves karácsonyi meglepetéseket készítettek a leendő első osztályos tanítónők segítségével.Mikulásváró foglalkozás óvodásoknak
December 4-én Mikulásváró foglalkozásunkon a 4.b osztályosok műsorát követően a hozzánk látogató óvodások kézműves karácsonyi meglepetéseket készítettek a leendő első osztályos tanítónők segítségével.


Az 5.c osztályosok alsós tanulmányainak bővítése céljából ellátogattak a Nagykanizsai Amatőrcsillagász Egyesület által felállított mobil planetáriumba. Megnézhették a bolygókat, csillagokat, naprendszerünket. Életre szóló élményt jelentett a gyerekeknek a besötétitett kupola térhatású vetítése a gyönyörű zenei aláfestéssel. Mobil planetárium 5.c
Az 5.c osztályosok alsós tanulmányainak bővítése céljából ellátogattak a Nagykanizsai Amatőrcsillagász Egyesület által felállított mobil planetáriumba. Megnézhették a bolygókat, csillagokat, naprendszerünket. Életre szóló élményt jelentett a gyerekeknek a besötétitett kupola térhatású vetítése a gyönyörű zenei aláfestéssel.


Intézményünk fennállásának 145. évfordulója alkalmából meghirdetett Zrínyi címertervező rajzpályázat
Intézményünk fennállásának 145. évfordulója alkalmából meghirdetett "címertervező" rajzpályázatra készült munkákból nyílt kiállítás az aulában a Zrínyi-emlékhelyen. A pályázat eredményhirdetésére november 23-án került sor.


November 21-én az első osztályos gyermekeket korábbi óvónőik látogatták meg a tanítási órákon. Az óvónők a tanulók iskolai munkájának kezdő szakaszába nyertek bepillantást. Óvónők látogatása
November 21-én az első osztályos gyermekeket korábbi óvónőik látogatták meg a tanítási órákon. Az óvónők a tanulók iskolai munkájának kezdő szakaszába nyertek bepillantást.


Összesen: 89 tétel, megjelenítve: 67-72

Weboldal: Renux System