Zrínyi Miklós Általános Iskola - Nagykanizsa

Képtár 2017/2018 galéria

December 15-én került sor a negyedik adventi gyertya meggyújtására. Ebből az alkalomból a 4.a osztályosok mutatták be karácsonyi műsorukat.Adventi gyertyagyújtás 4.a
December 15-én került sor a negyedik adventi gyertya meggyújtására. Ebből az alkalomból a 4.a osztályosok mutatták be karácsonyi műsorukat.


Iskolánkban december 11-én Mesél a múlt… címmel nyílt kiállítás. A földszinti aula tárlóiban a kiegyezés utáni idők és a két világháború közötti időszak oktatástörténeti emlékei láthatók. A múltat idéző régi tankönyveket, értesítőket, füzeteket, tárgyakat Vörös András, a Thúry Vitézlő Oskola vezetője bocsátotta rendelkezésünkre.  
A kiállítás decemberben tekinthető meg az intézmény fennállásának 145. évfordulója alkalmából.Mesél a múlt...
Iskolánkban december 11-én Mesél a múlt… címmel nyílt kiállítás. A földszinti aula tárlóiban a kiegyezés utáni idők és a két világháború közötti időszak oktatástörténeti emlékei láthatók. A múltat idéző régi tankönyveket, értesítőket, füzeteket, tárgyakat Vörös András, a Thúry Vitézlő Oskola vezetője bocsátotta rendelkezésünkre. A kiállítás decemberben tekinthető meg az intézmény fennállásának 145. évfordulója alkalmából.


A 3.a osztályosok karácsonyváró műsora december 11-én a 3. adventi gyertyagyújtást tette emlékezetessé.Adventi gyertyagyújtás 3.a
A 3.a osztályosok karácsonyváró műsora december 11-én a 3. adventi gyertyagyújtást tette emlékezetessé.


Iskolánk kedves hagyománya, hogy az adventi várakozás időszakában a gyertyagyújtást egy-egy alsós osztály műsora teszi emlékezetessé. December 8-án a 2.a osztályosok műsorát láthattuk.Adventi gyertyagyújtás 2.a
Iskolánk kedves hagyománya, hogy az adventi várakozás időszakában a gyertyagyújtást egy-egy alsós osztály műsora teszi emlékezetessé. December 8-án a 2.a osztályosok műsorát láthattuk.


December 6-án az Erzsébet téren megrendezett  Csodaváró Mikulásnapi csapatversenyen iskolánk 5-8. osztályosokból álló csapata 3. helyezést ért el. A versenyen a Mikuláshoz kapcsolódó játékos feladatokat kellett megoldani.Csodaváró Mikulás napi csapatverseny
December 6-án az Erzsébet téren megrendezett Csodaváró Mikulásnapi csapatversenyen iskolánk 5-8. osztályosokból álló csapata 3. helyezést ért el. A versenyen a Mikuláshoz kapcsolódó játékos feladatokat kellett megoldani.


December 6-án sok élményben volt része az  1.b osztályos gyerekeknek. Levél érkezett az osztály számára az iskolába a lappföldi Mikulástól. Az igazgatóhelyettes néni olvasta fel a levél tartalmát. Később személyesen is találkoztak a gyerekek a Mikulás bácsival, aki szép verset, beszédet is mondott. Végül az ajándékosztás sem maradt el.
Mikulás az 1.b-ben
December 6-án sok élményben volt része az 1.b osztályos gyerekeknek. Levél érkezett az osztály számára az iskolába a lappföldi Mikulástól. Az igazgatóhelyettes néni olvasta fel a levél tartalmát. Később személyesen is találkoztak a gyerekek a Mikulás bácsival, aki szép verset, beszédet is mondott. Végül az ajándékosztás sem maradt el.


Összesen: 88 tétel, megjelenítve: 61-66

Weboldal: Renux System