Zrínyi Miklós Általános Iskola - Nagykanizsa

Egészségfejlesztő iskola

 Együttműködés a Nagykanizsai Utánpótlás Labdarúgó Egyesülettel

2016 októberében iskolánk együttműködési megállapodást kötött a Nagykanizsai Utánpótlás Labdarúgó Egyesülettel, amelynek célja, hogy elősegítse a gyermekek egészséges életmódra nevelését, testi-lelki fejlődését, a mindennapos testnevelés megvalósítását.

Az együttműködés elősegíti az utánpótlási-nevelési, kiválasztási munkát. Az iskola és az Egyesület közös tevékenysége során kiemelendően fontosnak tartja a játékosságot, az iskolai labdarúgás oktatása során az izgalmas, örömteli játéktevékenységre épít.

Az Egyesület szakmai segítséget nyújt az 1-4. osztályos foglalkozások megtartásában heti rendszerességgel. Évfolyamonként 1-2 órában az intézmény pedagógusaival együttműködik a foglalkozások lebonyolításában. Lehetőségeihez mérten tárgyi feltételekkel és egyéb módon támogatja a foglalkozások eredményes, színvonalas megtartását. Az Egyesület utánpótlásedzői és szakmai vezetője folyamatosan együttműködik az intézmény szakembereivel a tehetségek kiválasztása érdekében. Intézményünk a megállapodás keretében vállalta a tehetséges gyerekek Egyesülethez való irányítását.

 

Utolsó módosítás: 2017-01-06 12:16:39


Weboldal: Renux System